Konsulentutleie

Trenger du kvalifisert og dyktig arbeidskraft på kort varsel for eksempel i forbindelse med svangerskapsvikariat, prosjekter, høysesong, sykdom eller lignende.

Vår viktigste oppgave for våre oppdragsgivere er å finne rett kandidat til rett jobb.

Vi har bygget opp en solid kandidat database med alt fra nyutdannede til de med lang arbeidserfaring. Derfor er vi i stand til å dekke de ulike oppdragene hos våre kunder. Våre erfarne rådgivere har omfattende nettverk i markedet, og løpende kontakt med personer som kan løse ditt personalbehov.

Kandidater til innleieoppdrag blir grundig kvalitetssikret. De må gjennom grundige personlige intervjuer, personlighetstest, referansesjekk samt fremvise vitnemål og attester.

Vi tar godt vare på våre konsulenter. Vi skal oppleves som en arbeidsplass og ikke bare som en oppdragsformidler. Hos oss får alle personlig oppfølging, og blir en del av vårt social and academic program. Dette er et program spesialutviklet for våre konsulenter, men hvor også du som kunde vil bli invitert på enkelte event.

Ønsker du å leie en konsulent av oss, eller vil vite mer om hva vi kan tilby? Ta gjerne kontakt med Georg Mjølsnes på tlf.: 924 29 321 eller send oss en mail til post@newskills.no