Vi er opptatt av at du skal ha en trygg kursopplevelse.

Når du melder deg på høstens klasseroms kurs hos NewSkills skal du kunne føle deg helt trygg på at din sikkerhet er ivaretatt og at smittetiltakene holder den høyeste standarden. Vi følger til en hver tid regjeringen og Folkehelseinstituttets retningslinjer og anbefalinger.

Vi har innført en rekke tiltak for å forhindre smitte, men det aller viktigste er selvfølgelig  å forhindre at personer med smitte kommer på kurs. Har du mistanke om smitte eller er du syk så holder du deg hjemme, selv med lette symptomer. Ta gjerne kontakt dersom du har noen spørsmål.

Har du ikke mulighet for å delta på klasseromskurs nå, så ikke fortvil 🙂 Vi har denne høsten alle våre kurs også som webinarer. Du finner oversikt over alle våre webinarer her: https://www.webinarguiden.com/

college student and teacher

Profesjonelle PowerPoint presentasjoner

Kurset passer for deg som ønsker å lære å lage moderne profesjonelle presentasjoner og som har liten erfaring med PowerPoint fra tidligere eller som er selvlært. Du vil bli overrasket over hvor mange muligheter som ligger i programmet.

Benytt denne muligheten til å lære hvordan du kan lage PowerPoint presentasjoner som understreker budskapet ditt. Du lærer mulighetene som ligger i programmet med fokus på å gjøre presentasjonene profesjonelle slik at publikum får godt utbytte av dine presentasjoner.

Våre instruktører er de beste i bransjen, og tilbyr en helt unik blanding av kunnskap, praktisk erfaring og lidenskap for å lære bort. Med engasjement, tålmodighet og  glimt i øyet gir de deg sine beste tips slik at du får de ferdighetene du trenger.

Datoer og steder

Kurset gjennomføres kun som webinar (online):

Webinar:

Kurs nr 1: 11. september kl.: 0900 – 1400
Kurs nr 2: 30. november kl.: 0900 – 1400

Hvem passer kurset for

Passer for deg som ønsker å lære å lage moderne profesjonelle presentasjonen.

Kurset passer for deg som har liten eller ingen erfaring med Powerpoint eller for deg som er selvlært, men som ønsker å lære å bruke PowerPoint til å lage profesjonelle presentasjoner som fenger og engasjerer publikum.

Dette lærer du

I løpet av to kursdager får du en grundig innføring i å lage gode presentasjoner med riktig innhold som engasjerer publikum.

Du lærer hvordan du jobber smart, raskt og effektivt og får mange nyttige tips som gjør at du kan lage spenstige presentasjoner med b.l.a. elementer som lyd, film, bilder og SmartArt.

Kursprogram

Punkter fra programmet:

  • Powerpoint som visuelt hjelpemiddel
  • Tekst og utforming
  • Design og utformingsmaler
  • Diagram
  • Kobling til andre Office program
  • Grafikk, figurer, bilder og film
  • Animasjon og bevegelsesbaner
  • Multimedia presentasjoner
  • Lysbildefremvisning
  • Litt om presentasjonsteknikk

Pris og praktiske opplysninger

Kurset gjennomføres høsten 2020 kun som webinar

Varighet : 1 dag kl.: 0900 – 1400

Pris for hele kurset er kr 3 990,- Inkludert i prisen er undervisningsmateriell, dokumentasjon, samt opptak av webinaret i 2 måneder.

PÅMELDING TIL KURSET PROFESJONELLE POWERPOINT PRESENTASJONER