Vi er opptatt av at du skal ha en trygg kursopplevelse.

Når du melder deg på høstens klasseroms kurs hos NewSkills skal du kunne føle deg helt trygg på at din sikkerhet er ivaretatt og at smittetiltakene holder den høyeste standarden. Vi følger til en hver tid regjeringen og Folkehelseinstituttets retningslinjer og anbefalinger.

Vi har innført en rekke tiltak for å forhindre smitte, men det aller viktigste er selvfølgelig  å forhindre at personer med smitte kommer på kurs. Har du mistanke om smitte eller er du syk så holder du deg hjemme, selv med lette symptomer. Ta gjerne kontakt dersom du har noen spørsmål.

Har du ikke mulighet for å delta på klasseromskurs nå, så ikke fortvil 🙂 Vi har denne høsten alle våre kurs også som webinarer. Du finner oversikt over alle våre webinarer her: https://www.webinarguiden.com/

Hold gode presentasjoner

Å stå foran en forsamling, om de er små eller store, kan være skremmende. Ikke la nervøsitet og dårlig presentasjonsteknikk gjøre deg til en dårlig formidler.

Benytt denne muligheten til å forbedre dine presentasjoner.

På kurset vil du lære hvordan du presenterer budskapet ditt på en mer profesjonell og vinnende måte.

Våre instruktører er de beste i bransjen, og tilbyr en helt unik blanding av kunnskap, praktisk erfaring og lidenskap for å lære bort. Med engasjement, tålmodighet og  glimt i øyet gir de deg sine beste tips slik at du får de ferdighetene du trenger.

Velkommen til to lærerike og nyttige kursdager.

Dato og sted

Oslo
27. -28. oktober:      Thon Hotel Vika Atrium

Bergen
3-4. november: Radisson Blu Bryggen Hotel

Dette lærer du

Alle kan bli god på presentasjoner, men det krever øvelse. Kurset i presentasjonsteknikk gjør at du blir bedre på å holde presentasjoner enten det er i møter på jobb, kundemøter, foredrag, selskaper eller lignende.

Lær deg kunsten å presentere foran et publikum. Få trening i å bygge opp og holde profesjonelle presentasjoner, og tips til hvordan du forbedrer din kommunikasjon foran et publikum.

God presentasjonsteknikk gjør deg tryggere og mer profesjonell når du holder dine presentasjoner. På dette kurset lærer du triksene som vil engasjerer tilhørerne, og som får deg til å fremstå som en trygg og profesjonell formidler. 

For å sikre deg best mulig utbytte av kurset bruker vi en kombinasjon av videoopptak og praktiske øvelser som del av kurset.  Du vil få konkrete tilbakemeldinger og veiledning fra kursleder.

Kursinnhold

Kursinnhold:

  • Hva kjennetegner en god formidler?
  • Hvordan holde oppmerksomheten
  • Hvordan fremstå som trygg når jeg er nervøs?
  • Hvordan inspirere, skape engasjement og begeistring
  • Ordvalg, stemmebruk og kroppsspråk
  • Bruk av media i presentasjonen
  • Kommunikasjon med publikum
  • Hvordan få fram budskapet

Kursform

Teori, oppgaver, øvelser, eksempler og gode historier. Du får med deg dokumentasjon og konkrete enkle og praktiske verktøy

Pris - Praktiske opplysninger

 

Kursavgiften er kun kr 8 990 pr. deltaker. Prisen gjelder for 2 dagers kurs. Inkludert i prisen er undervisningsmateriell, kursbevis, lunsj samt servering i pauser. Begge kursdager kl 0900 – 1500

Kurset foregår på hotell og inkludert i prisen er en smakfull lunsj samt servering i pauser.

 

 

 

 

 

PÅMELDING TIL HOLD GODE PRESENTASJONER