Hold gode presentasjoner

Å stå foran en forsamling, om de er små eller store, kan være skremmende. Ikke la nervøsitet og dårlig presentasjonsteknikk gjøre deg til en dårlig formidler.

Benytt denne muligheten til å forbedre dine presentasjoner.

På kurset vil du lære hvordan du presenterer budskapet ditt på en mer profesjonell og vinnende måte.

Våre instruktører er de beste i bransjen, og tilbyr en helt unik blanding av kunnskap, praktisk erfaring og lidenskap for å lære bort. Med engasjement, tålmodighet og  glimt i øyet gir de deg sine beste tips slik at du får de ferdighetene du trenger.

Velkommen til to lærerike og nyttige kursdager.

Dato og sted

Oslo
17-18. april 2023: Oslo Atrium Bjørvika

Bergen
8-9. mai 2023: Radisson Blu Bryggen Hotel

Dette lærer du

Alle kan bli god på presentasjoner, men det krever øvelse. Kurset i presentasjonsteknikk gjør at du blir bedre på å holde presentasjoner enten det er i møter på jobb, kundemøter, foredrag, selskaper eller lignende.

Lær deg kunsten å presentere foran et publikum. Få trening i å bygge opp og holde profesjonelle presentasjoner, og tips til hvordan du forbedrer din kommunikasjon foran et publikum.

God presentasjonsteknikk gjør deg tryggere og mer profesjonell når du holder dine presentasjoner. På dette kurset lærer du triksene som vil engasjerer tilhørerne, og som får deg til å fremstå som en trygg og profesjonell formidler. 

For å sikre deg best mulig utbytte av kurset bruker vi en kombinasjon av videoopptak og praktiske øvelser som del av kurset.  Du vil få konkrete tilbakemeldinger og veiledning fra kursleder.

Kursinnhold

Kursinnhold:

  • Hva kjennetegner en god formidler?
  • Hvordan holde oppmerksomheten
  • Hvordan fremstå som trygg når jeg er nervøs?
  • Hvordan inspirere, skape engasjement og begeistring
  • Ordvalg, stemmebruk og kroppsspråk
  • Bruk av media i presentasjonen
  • Kommunikasjon med publikum
  • Hvordan få fram budskapet

Kursform

Teori, oppgaver, øvelser, eksempler og gode historier. Du får med deg dokumentasjon og konkrete enkle og praktiske verktøy

Pris - Praktiske opplysninger

Pris for klasseromskurs er kr 9 990

Pris for 2 dagers klasseromskurs pr. deltaker. Inkludert i prisen er undervisningsmateriell, dokumentasjon, kursbevis, lunsj samt servering i pauser.

Begge kursdager kl 0900 – 1500

Kurset foregår på hotell og inkludert i prisen er en smakfull lunsj samt servering i pauser.

PÅMELDING

HOLD GODE PRESENTASJONER