Om oss

NewSkills as er en privateid uavhengig kompetanseleverandør som har spesialisert seg på kurs og bemanningstjenester innen økonomi, administrasjon, IT og ledelse. Selskapet eies og drives av Georg Mjølsnes som har unik kunnskap med over 20 års erfaring fra bransjen. NewSkills er unik ved at vi leverer både kurs og bemanningstjenester slik at vi kan bygge våre kandidaters kompetanse etter kundens behov.

Vår visjon er å være et forbilde i vår bransje – vi skal kjenne kundens behov best og bry oss mest.

NewSkills People

NewSkills people er spesialister innen utleie og rekruttering med fokus på kompetanseområdene økonomi/regnskap, administrasjon, IT og ledelse.

Vi har bygget opp en solid kandidat database innen med alt fra nyutdannede til de med lang arbeidserfaring. Derfor er vi i stand til å dekke de ulike oppdragene hos våre kunder.

Våre erfarne rådgivere har omfattende nettverk i markedet, og løpende kontakt med personer som kan løse ditt personalbehov.

Kandidater til innleieoppdrag blir grundig kvalitetssikret. De må gjennom grundige personlige intervjuer, personlighetstest, referansesjekk samt fremvise vitnemål og attester.

Vi tar godt vare på våre konsulenter. Vi skal oppleves som en arbeidsplass og ikke bare som en oppdragsformidler. Vi tilbyr spennende jobbmuligheter med profesjonell oppfølging. Sammen med oss tar du et nytt steg og bygger din videre karriere.

NewSkills Academy

NewSkills Academy tilbyr åpne og bedriftsinterne kurs og konferansen innen økonomi, IT og ledelse. Gjennom grundig reasearch og kjennskap til markedet, utvikler vi kurs og konferanse som er tilpasset dagens markedet og kundens behov.

Vi «brenner» for at kursdeltakerne skal få en positiv kursopplevelse – både før, under og etter endt kurs.

Vårt fokus på høy kvalitet vil bidra til at du opplever oss som den beste leverandør i markedet.

Vi har kontor i Stavanger sentrum, men våre kurs holdes over hele landet med hovedfokus på Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

Om kompetanseheving:

·    De fleste verdsetter karriereutvikling og faglig utvikling svært høyt, høyere enn blant annet lønn

·    Kunnskap er ferskvare, og skal du henge med, må du ha faglig påfyll

·    For å nå fram med dine ideer, er faglig trygghet en kjempe styrke. Det smitter også over til sosial trygghet

·    For å kunne ha påvirkningsmulighet og gjennomslagskraft, krever det at du har en faglig trygghet i bunn

·    Kompetansehevning gir økt arbeidsglede